Skip to main content
Tramedico LogoTramedico Logo
neem contact op

Tramedico
 
sponsort
 
sportiviteit
 
voorjaar
 
2023

An image supporting the Tramedico brand
Tramedico is 2023 sportief gestart met de sponsoring van zowel een MTB-tocht, als de deelname van Mark Thies aan het WK IJszwemmen in Samoens, in de Franse Alpen.

IISA 5TH WORLD CHAMPIONSHIP - 11-15 JANUARY 2023 IN SAMOENS, FRANKRIJK

An image supporting the Tramedico brand
Evenals vorig jaar hebben wij Mark Thies gesponsord om zijn deelname aan het IISA 5TH WORLD CHAMPIONSHIP in Samoens in de Franse alpen mogelijk te maken.
An image supporting the Tramedico brand
De koude heeft Mark zijn kleren niet geraakt, sterker nog, hij heeft uitzonderlijk gepresteerd door 5 individuele starts te maken en daarbij een bronzen medaille te behalen op de 500 meter én op alle andere afstanden in de top 10 van het wereldklassement te eindigen! Bovendien is hij erin geslaagd om met Team NL als 9e te eindigen bij het estafettezwemmen op de 4x 250 meter.
Bronzen medaille op de 500 meter!

Van harte gefeliciteerd Mark met deze geweldig knappe prestaties!

Over het WK IJszwemmen: Simpel gezegd mag je spreken van ijszwemmen als je zwemt in water onder de 5 graden Celsius, met als enige attributen naast de reguliere zwemkleding, siliconen badmuts en zwembril/-goggle. In 2009 is in Zuid-Afrika de International Ice Swimming Association (IISA) opgericht met het doel om het zwemmen in ijswater te bevorderen en te promoten over de gehele wereld. Zij introduceerden de IJs Mijl (1609,34m) als het hoogst haalbare persoonlijk doel en in 2014 introduceerden zij de 1 km als langste competitieve afstand. De ambitie van de IISA is om ijszwemmen onderdeel te maken van de Olympische Winter spelen. De IISA heeft leden in 73 landen en in meer dan 43 zijn Ice Swimmers [1km+] actief.
_________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________

MTB-TOCHT

Op 15 januari jl. heeft Roparun ‘Team 14 in ’t uur’ een mountainbike tocht (MTB-tocht) georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. De route in de omgeving van Berg op Zoom bestond uit twee afstanden, namelijk een lengte van ca. 35 en ca. 45 km.
An image supporting the Tramedico brand
Het deelnemersveld (ca. 850) had een internationaal karakter en er bevond zich ook aantal voormalig profrenners onder hen. Halverwege de tocht was er een drankpost ingericht om de deelnemers op adem te laten komen en de reserves aan te vullen, denk hierbij o.a. aan bananen, sportdrank en bouillon.
An image supporting the Tramedico brand
Tramedico heeft voor deze tocht een sponsorbedrag ter beschikking gesteld om de drankpost mogelijk te maken. Roparun ‘Team 14 in ’t uur’ heeft het mooie bedrag van in totaal iets meer dan € 5.400 bij elkaar verzameld. Dit bedrag komt overigens geheel ten goede aan de Stichting Roparun.
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van o.a. Parijs naar Rotterdam (dit jaar alleen in Nederland, maar wel met dezelfde afstand) waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel ‘een avontuur voor het leven’ genoemd.
Dat blijkt overigens ook uit de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Contact