Skip to main content
Tramedico LogoTramedico Logo
neem contact op

Passie,
 
overgave
 
en
 
langdurige
 
kennis
 
op
 
de
 
farmaceutische
 
markt

Ontdek wat we doen

Oog voor innovatie

Al sinds 1973 is ons familiebedrijf actief in het introduceren en distribueren van nieuwe, betrouwbare geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Dit doen wij met veel passie en inmiddels langdurige kennis van de Nederlandse farmaceutische markt. Wij zijn dé specialist in Oogheelkunde, MDL en Urologie. Ook voor nicheproducten in de Cardiologie, KNO en reumatoïde artritis kunnen artsen en specialisten bij ons terecht. Zo kunnen zij hun patiënten nog beter helpen. Ben je gebruiker van geneesmiddelen en/of medische hulpmiddelen uit ons assortiment en heb je daar vragen over? Lees hieronder alles over onze ziektebeelden of neem contact met ons op.

Oogheelkunde

Sinds 1975 richt Tramedico zich in Nederland op geneesmiddelen in de Oogheelkunde. Dit doen we voornamelijk in de behandeling van droge ogen, ooginfecties en glaucoom (verhoogde oogdruk). Wij richten ons op ongeconserveerde oogmedicatie, omdat conserveermiddelen het oog op langere termijn verder kunnen irriteren.

Maag- darm- en leverziekte (MDL)

Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in het specialisme Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL). Klachten aan maag, darm en lever zijn ontzettend vervelend. Belangrijke aandachtsgebieden voor ons zijn de inflammatoire darmziekten (IBD), zoals de ziekte van Crohn en colitus ulcerosa. Ook alvleesklieraandoeningen behoren tot de MDL-ziekten waar wij ons op focussen.

Urologie

Als de beschermlaag van je blaas is aangetast, kunnen er klachten ontstaan. Zo kan het voorkomen dat je vaak moet plassen of pijn in het bekkengebied hebt. Dit kan wijzen op interstitiële cystitis, overactieve blaas, radiatiecystitis of chronisch terugkerende urineweginfecties.

Overig

Naast Oogheelkunde, MDL en Urologie, zijn we bij Tramedico ook actief in de specialismen cardiologie, KNO en reumatoïde artritis. Hiervoor bieden wij verschillende geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan. Ook proberen we continu innovatief te zijn op gebied van de verschillende ziektebeelden waarin wij ons gespecialiseerd hebben.

An image supporting the Tramedico brand

Medische professionals

Wij vinden het erg belangrijk dat medische professionals op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen op gebied van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Daarom organiseren wij verschillende bijeenkomsten, trainingen en nascholingen voor de medische professionals in ons netwerk.

An image supporting the Tramedico brand

Partners

Omdat wij een enorm netwerk hebben onder de Nederlandse zorgprofessionals, zijn wij een goede partner om geneesmiddelen en medische hulpmiddelen op de Nederlandse markt beschikbaar te maken. Wij focussen ons puur op kwalitatieve producten die van toegevoegde waarde zijn voor de Nederlandse patiënten en medische professionals. Partner worden? Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerken
Neem contact met ons opHeb je een vraag, een voorstel of een idee? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.