Skip to main content
Tramedico Logo
neem contact op

Andere
 
ziektebeelden
 
waar
 
Tramedico
 
actief
 
is

Ontdek wat wij nog meer doen
Naast Oogheelkunde, MDL en Urologie, zijn we bij Tramedico ook actief in de specialismen cardiologie, KNO en reumatoïde artritis. Hiervoor bieden wij verschillende geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan. Ook proberen we continu innovatief te zijn op gebied van de verschillende ziektebeelden waarin wij ons gespecialiseerd hebben.

Reumatoide artritis

Bij artrose wordt het kraakbeen in de gewrichten chronisch en continu afgebroken. Algemeen wordt aangenomen dat slijtage hiervan de voornaamste oorzaak is. Vandaar dat de ziekte meestal optreedt op latere leeftijd en/of na intensief gebruik van de betrokken gewrichten, bijvoorbeeld bij zware beroepen of topsporters. Behandelmethoden, bijvoorbeeld met Adant® injecties kunnen de pijn aanzienlijk verminderen. Ook klachten als stijfheid nemen af door deze behandeling. Patiënten krijgen weer meer bewegingsvrijheid. Klik hier voor uitgebreide informatie over Adant en Adant one. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Adant in een van de behandelcentra (Viecuri).

Cardiologie

Wanneer het hart te weinig zuurstof krijgt, ontstaat een drukkende pijn op de borst, die kan uitstralen naar armen, kaak en rug. De medische term voor deze aandoening is angina pectoris of hartkramp. Veel patiënten ervaren een beklemmend en benauwd gevoel. Op basis van onderzoek bepaalt de arts de beste behandeling. In eerste instantie bestaat behandeling van angina pectoris uit een gezonde leefstijl: niet roken, veel bewegen en gezonde voeding met weinig zout en weinig verzadigd vet.

KNO

Middenoorontsteking (otitis media acuta) is een ontsteking in de ruimte direct achter het trommelvlies. De ontsteking begint vaak met een verkoudheidsvirus die terecht komt in het middenoor. Wanneer de ontsteking niet overgaat, is het verstandig om een arts te bezoeken.
Contact