Skip to main content
Tramedico LogoTramedico Logo
neem contact op

Passionately
 
bringing
 
meaningful
 
innovations
 

Ontdek het verhaal van het familiebedrijf Tramedico

Historie

Tramedico is in 1973 opgericht als familiebedrijf. Dat zijn we nog steeds en daar zijn we trots op. Wij zijn een schakel in het grotere geheel van de farmaceutische branche; we zorgen ervoor dat geneesmiddelen en medische hulpmiddelen geïntroduceerd en gedistribueerd worden in Nederland. We hebben vele samenwerkingen met internationale farmaceutische bedrijven en hebben zowel in binnen- als buitenland een gevestigde reputatie opgebouwd. Vanuit onze lange historie in MDL en Oogheelkunde, zijn wij een bekende en betrouwbare partner voor zorgprofessionals. Binnen Tramedico staan innovatie, vertrouwen en kwaliteit centraal. Wij streven naar langdurige samenwerkingen, zowel met onze nationale als internationale partners.
[object Object]
Microscope
An image supporting the Tramedico brand
An image supporting the Tramedico brand
Logo
Logo
Happy doctor talking to people
medische studenten
tp bijeenkomst kleine setting
An image supporting the Tramedico brand
Logo

Purpose

Passionately bringing meaningful innovations Het succes van Tramedico is te danken aan ons geweldige team. Ons team is het best te omschrijven als klantgericht. Onze belangrijkste pijlers zijn innovatie, ondernemerschap en samenwerking. Daarbij staat de kwaliteit van onze producten en diensten stipt op nummer 1. Onze missie is om geneesmiddelen en medische hulpmiddelen te introduceren die een behoefte in de zorg in Nederland invullen. Inmiddels hebben we al bijna 50 jaar ervaring in de farmaceutische branche en zijn we specialist in de ziektebeelden Oogheelkunde, MDL en Urologie. Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren. Zo zijn we continu op zoek naar geneesmiddelen en medische hulpmiddelen om in de behoefte van behandelaar en patiënt te voorzien. Heb jij ideeën die de zorg kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij jouw idee omzetten tot een innovatieve ontwikkeling.
An image supporting the Tramedico brand

MVO

Bij Tramedico zijn we er voor de mensen. Wij streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Dit doen wij onder andere door goede doelen, die door medewerkers worden voorgesteld, financieel te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn de Eye Care Foundation en het Kansfonds. Een steeds belangrijker onderdeel van het leven op deze aarde, is de ecologische voetafdruk die wij als mens achterlaten. Bij Tramedico zijn wij ons hiervan bewust en we proberen deze ecologische voetafdruk te verkleinen. In overleg met onze leveranciers werken we aan het verminderen van de afvalstroom, door minder verpakkingsmateriaal te gebruiken en het gebruik van gerecycled en recyclebaar materiaal.
An image supporting the Tramedico brand

Werken bij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de farmaceutische wereld? Ontdek hoe het is om bij Tramedico te werken! Plezier in het werk is een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. We werken een heel groot deel van ons leven, dus is het essentieel dat je plezier beleeft in het werk en met collega’s.
  • Openheid en transparantie stimuleren het geloof in het bedrijf, de strategie en de toekomst. Bij Tramedico zijn we open over wat we gerealiseerd hebben en waar we naartoe willen.
  • Bij ons mag je verantwoordelijkheid nemen. Wij vertrouwen erop dat iedere medewerker zijn of haar werkzaamheden goed uitvoert. Medewerkers kunnen altijd zelf om steun vragen bij collega’s.
  • Wij vinden het vooral belangrijk dat onze medewerkers passie hebben voor hun werk en een bijdrage leveren aan het succes van de onderneming. Het is een onderdeel van onze purpose: Passionately bringing meaningful innovations.
  • In het algemeen hebben mensen behoefte aan zelfontplooiing en nieuwe dingen leren. Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker de mogelijkheid krijgt zichzelf te ontwikkelen.
“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its abilities to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid” - Albert Einstein Het is ontzettend leuk om bij Tramedico te werken! Zelf ervaren? Bekijk dan eventuele openstaande vacatures op onze LinkedIn pagina via onderstaande button.
Vacatures
medische studenten
Neem contact met ons opHeb je een vraag of klacht over één van onze producten? Wil je de introductie van een product in Nederland door Tramedico laten verzorgen of meer weten over nascholing? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.