Skip to main content
Tramedico LogoTramedico Logo
neem contact op

50
 
jaar
 
Tramedico
 
-
 
jubileum

An image supporting the Tramedico brand
De Eyecare foundation (ECF), is een stichting die door Tramedico van harte wordt ondersteund: oogartsen en optometristen die hun tijd beschikbaar stellen om in ontwikkelingslanden de zorgverleners op te leiden zodat zij betere oogzorg kunnen bieden.
Sinds 2018 is Tramedico shirtsponsor van het Eyecare Foundation team bij de Dam-tot-Damloop, waarbij door alle deelnemers geld wordt ingezameld voor b.v. de renovatie van een oogkliniek in Cambodja of de bouw van een oogkliniek in Tanzania. Uiteraard loopt Tramedico zelf ook mee bij de Dam tot Damloop in het ECF team!
An image supporting the Tramedico brand
Ook dit jaar zal Tramedico de deelname van het Eyecare Foundation team wederom sponsoren. Tramedico betaalt een vast bedrag aan ECF en een deel van het sponsorgeld zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers die wij weten te werven voor de Damloop op 17 september.De betreffende deelnemer betaalt zelf minimaal 75 euro (=incl startgeld, t-shirt en goede zorgen) en Tramedico vult dit aan met 75 euro.
Iedereen, ja jij ook!, mag meedoen.
Waarom via ECF/Tramedico meedoen met deze damloop?
• Je sponsort een goed doel;
• Een vroege start voor de recreatielopers uit;
• Een mooi hardloopshirt;
• Een geweldig ontvangst vooraf en na afloop van de loop.
Jouw deelname en bijdrage kan een aanzienlijk verschil maken bij het bieden van vitale oogzorg aan mensen in nood. Doe mee, en laten we samen een positieve impact maken.
Contact