Skip to main content
Tramedico LogoTramedico Logo
neem contact op

50
 
jaar
 
Tramedico
 
-
 
jubileum

Denker
Ruim 15 jaar geleden heeft Tramedico de T-Pensants in het leven geroepen. De T-Pensant, een scholingsconcept, is een platform van artsen, door artsen en voor artsen. Regelmatig worden er regionale avonden georganiseerd om kennis met elkaar te delen. Het programma kan geheel uit casuïstiek bespreking bestaan of worden gecombineerd met een state-of-the-art lezing van een gastspreker. De artsen vullen deze avonden zelf in. Tramedico heeft hierin een ondersteunende rol in het faciliteren van de bijeenkomst betreffende locatie, accreditatie en verdere bijkomende zaken.
Waar de T-Pensants bij de artsen op MDL gebied zeer bekend zijn en gewaardeerd worden, zijn we sinds 2022 gestart dit concept ook met oogheelkundige specialisten op te zetten..
Als onderdeel van de T-Pensant heeft Tramedico de specialistenportal opgezet. Hierin kan de arts zich registreren en wordt actief geïnformeerd als er weer een bijeenkomst in de regio van belang wordt georganiseerd. Zo kan de arts zich snel en eenvoudig aanmelden voor een bijeenkomst.
Denker
Contact