Skip to main content
Tramedico LogoTramedico Logo
neem contact op

50
 
jaar
 
Tramedico
 
-
 
jubileum

An image supporting the Tramedico brand
Vandaag de dag ziet Tramedico er heel anders uit dan 50 jaar geleden en toch lijkt het nog te zijn gebleven bij het vertrouwde van toen; de drive, passie en wilskracht zijn nog altijd onveranderd. Het is de ondernemerszin die nog altijd de boventoon voert. Over de jaren is Tramedico uitgegroeid tot een belangrijke speler in de distributie van geneesmiddelen op gebied van oogheelkunde, MDL en urologie in Nederland.
Uit onderzoek is gebleken dat een hond op kantoor zorgt voor stressvermindering, betere productiviteit, inspiratie, meer contact tussen collega’s en minder ziekteverzuim. Zie hier onze Lucky.
An image supporting the Tramedico brand
Lucky is oorspronkelijk het hondje van de oprichter van Tramedico, de heer H.J. Beunk en bij diens overlijden is Lucky als ‘chief happiness officer’ bij Tramedico gekomen. Meestal ligt Lucky ontspannen te slapen in haar mandje, maar geregeld komt ze even kijken hoe het met haar mensen gaat, ze verwelkomt gasten met een korte doch niet te miskennen blaf. Ze laat zich graag even over de buik aaien en er is altijd een collega bereid om even de benen met haar te strekken, tenzij het ‘hondenweer’ is natuurlijk.
Contact